Welkom bij Wesselink Auto's

Bij ons kunt u o.a. terecht voor:

  • Onderhoud en reparatie van alle merken auto's
  • APK keuringen
  • Grote en kleine servicebeurten
  • Vervanging voor uw banden
  • Schadeherstel
  • Airco-service
  • Occasions
Welkom bij Wesselink Auto's14-08-2012
Welkom bij Wesselink Auto's
Content
Welkom bij Wesselink Auto's14-08-2012
Welkom bij Wesselink Auto's
Content
Welkom bij Wesselink Auto's14-08-2012
Welkom bij Wesselink Auto's
Content

Bedrijf

Kies voor de kwaliteit van Wesselink Auto’s.

Wesselink Auto’s B.V. is met meer dan 20 jaar ervaring dé Mercedes specialist van Twente, waar op het kwaliteitsniveau van een gerenommeerde merkdealer voor u wordt gewerkt. Kiest u voor kwaliteit dan gaat u naar Wesselink Auto’s.

Bij ons kunt u terecht voor onderhoud aan uw eigen auto en scherpe dealeroccassions. Ons vakkundige team staat voor u klaar om uw auto met de grootst mogelijke zorgvuldigheid te behandelen. Naast onze service hebben wij voor u altijd een voorraad aan tweedehands auto’s met uitstekende kwaliteit en aantrekkelijke prijzen klaar staan. Kijk gerust rond in ons huidige aanbod. Bekijk onze occasions.

Méér dan een autobedrijf

Wij willen meer voor u zijn dan een autobedrijf. Een betrouwbare en gemoedelijke dealer waar klanten zich welkom voelen en terecht kunnen voor vakkundige dienstverlening op het gebied van occassions, servicebeurten, reparatie, APK-keuringen en schadeherstel.

Een gevestigde naam in Twente, al meer dan 20 jaar.

De specialist van luchtvering in Twente

Wesselink Auto’s is de specialist van Twente in het monteren van luchtvering voor speciaal vervoer. Denk hierbij onder andere aan ambulances en invalide vervoer. Onze volledige luchtvering is een volautomatische en regelbare oplossing voor het veerprobleem. Met ons luchtveersysteem zorgt u er mede voor dat de wegligging en de stabiliteit van het voertuig verhoogd wordt, wat de veiligheid en het rijcomfort ten goede komt. Meer informatie? Neem gerust contact op!

Sponsor van Stichting Wens Ambulance Oost-Nederland

Wesselink Auto’s is als autobedrijf maatschappelijk betrokken in Oost-Nederland. Wij voeren met ons team de service en het onderhoud uit voor de Wens Ambulance Oost-Nederland, zodat alle personen met een veilig gevoel vervoerd kunnen worden naar hun grote wens of behoefte. Stichting Wens Ambulance Oost-Nederland heeft het doel om mensen met een langdurige chronische ziekte en/of mensen in hun (pre) terminale levensfase professioneel en comfortabel liggend vervoer aan te bieden naar hun bepaalde wens of behoefte. Wilt u meer informatie over de Stichting Wens Ambulance Oost-Nederland? Bekijk de website

Onze openingstijden

Maandag: 8:00u - 17:30u
Dinsdag: 8:00u - 17:30u
Woensdag: 8:00u - 17:30u
Donderdag: 8:00u - 17:30u
Vrijdag: 8:00u - 17:30u
Zaterdag: 8:00u - 15:00u

Afspraak maken

Contact

Bel 074 - 278 0707 of mail ons op info@wesselink-autos.nl

Routebeschrijving

Wesselink Auto's Hengelo B.V. | Weijinksweg 36 | 7558PL Hengelo | 074-2780707