Twentse Wens Ambulance - Van wens naar werkelijkheid

Wesselink Auto's is als autobedrijf maatschappelijk betrokken in Twente en daarom sponsor van Stichting Twentse Wens Ambulance. Wij verzorgen de service en het onderhoud van het wagenpark van de stichting, zodat alle personen met een veilig gevoel vervoerd kunnen worden naar hun wens.

Onderstaand vindt u het verhaal van de Twentse Wens Ambulance:

"Het lijken soms heel kleine dingen, die nog op het wensenlijstje staan van chronisch of terminaal zieke mensen. Zoals het nog één keertje bezoeken van een dierbare, het bijwonen van een voetbalwedstrijd van de eigen club, of het luisteren naar hoe de golven breken op het strand. Zaken die heel eenvoudig te realiseren zijn wanneer je gezond bent, maar voor chronisch of terminaal zieken, die gekluisterd zijn aan hun bed, onmogelijk kunnen lijken.

Omdat wij bij de Twentse Wens Ambulance begrijpen hoeveel betekenis dit soort momenten kunnen hebben, vervullen we met ons team van tientallen ervaren vrijwilligers met heel veel liefde dit soort vaak mooie en ontroerende wensen van mensen die aangewezen zijn op liggend vervoer.

De Twentse Wens Ambulance vervult deze wensen in heel het oosten van het land. En omdat we hierbij gesteund worden door onze vele betrokken vrijwilligers en gulle donateurs, kunnen we dit gratis, zonder kosten voor de reiziger wiens wens in vervulling gaat, realiseren.
Er is hierbij zeer veel mogelijk. De coördinatoren van de Twentse wens Ambulance helpen heel graag om ieder dagje uit onvergetelijk te maken, voor de zieke zelf, maar ook voor diegenen die nauw bij de zieke betrokken zijn. We kunnen hierbij bogen op al bijna 12,5 jaar ervaring, waardoor onze vrijwilligers beschikken over een brede kennis en veel ervaring met dit soort uitjes. Daarnaast beschikken we, dankzij onze vele sponsoren, over zeer goed uitgeruste ambulances, om het vervoer op een veilige en professionele manier te laten verlopen."

Wilt u meer weten over de Twentse Wens Ambulance, omdat u wellicht iemand kent die een wens heeft die nu eindelijk in vervulling kan gaan, of misschien heeft u interesse om deze prachtige stichting te steunen? Kijk dan op twentsewensambulance.nlWesselink Auto's Hengelo B.V. | Weijinksweg 36 | 7558PL Hengelo | 074-2780707