Wens Ambulance Oost-Nederland  - Van wens naar werkelijkheid

Wesselink Auto's is als autobedrijf maatschappelijk betrokken in Twente en daarom sponsor van Stichting Wens Ambulance Oost-Nederland. Wij verzorgen de service en het onderhoud van het wagenpark van de stichting, zodat alle patiënten  met een veilig gevoel vervoerd kunnen worden naar hun wens.

Onderstaand vindt u het verhaal van Wens Ambulance Oost-Nederland:

"Het lijken soms heel kleine dingen, die nog op het wensenlijstje staan van (pre) terminaal en langdurig zieke mensen. Zoals het nog één keertje bezoeken van een dierbare, het bijwonen van een voetbalwedstrijd van de eigen club, of het luisteren naar hoe de golven breken op het strand. Zaken die heel eenvoudig te realiseren zijn wanneer je gezond bent, maar voor ( pre ) terminaal en langdurig zieken , die gekluisterd zijn aan hun bed, onmogelijk kunnen lijken.

Omdat wij bij Wens Ambulance Oost-Nederland begrijpen hoeveel betekenis dit soort momenten kunnen hebben, vervullen we met ons team van tientallen ervaren vrijwilligers met heel veel liefde dit soort vaak mooie en ontroerende wensen van mensen die aangewezen zijn op liggend vervoer.
Wens Ambulance Oost-Nederland  vervult deze wensen in Overijssel en de Achterhoek . En omdat we hierbij gesteund worden door onze vele betrokken vrijwilligers en gulle donateurs, kunnen we dit gratis, zonder kosten voor de reiziger wiens wens in vervulling gaat, realiseren.

Er is hierbij zeer veel mogelijk. De coördinatoren van Wens Ambulance Oost-Nederland  helpen heel graag om ieder dagje uit onvergetelijk te maken, voor de zieke zelf, maar ook voor diegenen die nauw bij de zieke betrokken zijn. We kunnen hierbij bogen op ruim 13  jaar ervaring, waardoor onze vrijwilligers beschikken over een brede kennis en veel ervaring met dit soort uitjes. Daarnaast beschikken we, dankzij onze vele sponsoren, over zeer goed uitgeruste ambulances, om het vervoer op een veilige en professionele manier te laten verlopen."

Wilt u meer weten over Wens Ambulance Oost-Nederland , omdat u wellicht iemand kent die een wens heeft die nu eindelijk in vervulling kan gaan, of misschien heeft u interesse om deze prachtige stichting te steunen? Kijk dan op www.wensambulance.nl.

 Wesselink Auto's Hengelo B.V. | Weijinksweg 36 | 7558PL Hengelo | 074-2780707